2022.06.09.

Roma Hősök, cigányok,drámák,történetek

A te történeted....

Hogy tudsz csatlakozni?

Ha van olyan hősöd, hőstetted, történeted, roma hősökkel kapcsolatos gondolatod, amit szívesen megosztanál másokkal, ami szerinted több figyelmet érdemelne, kérlek, küldd el nekünk! Írásokat, képeket, videókat egyaránt szívesen várunk. Minden jelentkezésre érdemben visszajelzünk. Akkor is, ha azt érdemesnek látjuk a megjelentetésre, mert újszerű, példamutató, informatív, gondolatébresztő, vitára serkentő, megindító – vagy bármelyik ezek közül. Abban az esetben, ha az elküldött anyag kapcsán kétségek, módosítási javaslatok merülnének fel, szintén jelezni fogunk.

Ha bármilyen kérdésed, gondolatod felmerül, illetve te is megosztanál valamit ezen a blogon, írj nekünk: romahosok@gmail.com

A megjelent anyagok kapcsán felmerülő hozzászólásaidat itt is szívesen várjuk.

Szabályunk sok nincsen, csak az alábbiak:

 

  • Tartsd tiszteletben az itt megjelent anyagok alkotóit. Ha nem is értesz egyet velük, kulturáltan adj visszajelzést!

  • Az érzelmek és a tények egyaránt fontosak, de ne mosd össze a kettőt! Csak a saját nevedben fejtsd ki nézeteidet. Ne hivatkozz mások nézeteire, érzéseire!

  • Ha küldesz nekünk történetet, ami érzékenyen érinthet valakit, a szereplők közül, lehetőség szerint kérd ki az érintett hozzájárulását, illetve ha a megosztásnak súlyos következménye lehet valamelyikükre nézve, nyugodtan használj más nevet, amitől az illető nem lesz felismerhető, és nem lesz kellemetlensége abból, hogy története napvilágot látott. Ha videót, fotót készítesz, mindenképpen kérd ki a rögzítésre kerülő emberek hozzájárulását.

 

Forrás: https://romahosok.blogspot.com/p/hogy-tudsz-csatlakozni.html